Eager Leader -
Tiếng Anh mầm non

Độ tuổi từ 3-6 tuổi là thời gian vàng để cho các bé học Tiếng Anh. Trẻ em được học Tiếng Anh sớm từ độ tuổi này sẽ tiếp nhận và sử dụng Tiếng Anh một cách tự nhiên và phát âm chuẩn như một ngôn ngữ mẹ đẻ thứ 2 thông qua nhiều hoạt động vui chơi, ca hát, và làm thủ công trong chương trình học. Bên cạnh đó, chúng tôi cũng chú trọng giảng dạy các kỹ năng ghép vần, viết và toán học cho các bé. Các học sinh trong cấp độ này sẽ được học cách tương tác, hợp tác với thầy cô giáo và bạn bè, tập các thói quen để sẵn sàng trở thành học sinh tiểu học xuất sắc.

Why Temasek Education
#
Educational philosophy

The educational philosophy at Tedu is to create an appropriate environment in order to encourage students to enjoy and actively participate in the learning activities in language, math, and science. Teachers encourage critical thinking and logical concepts amongst their students. Teachers are the ones who inspire, guide, interact and collaborate with students to help them gain confidence in learning, use English and apply the knowledge that they have learned from Tedu in real-life situations

#
Council of scholars

Tedu’s Council of scholars is gathered by the leading UK, Singapore academics and educational experts. Our Council of academic members have many years of experience in teaching and researching methods of active teaching at The UK and Singapore Ministry of Education and other prestigious training organizations around the world such as Nanyang University of Technology, Singapore (One of the best leading universities in the world).

#
Excellent teachers

In order for the educational philosophy and CTBL method to be effectively taught, only certified, native English-speaking teachers who have international experience in teaching will have the privilege of joining the team.

The Academic Council also regularly organizes programs that involve teachers’ training, to keep its educators up to date with the latest teaching methods and the suitable educational skills for Vietnamese students.

#
Outcome Commitment

With a long-term commitment to accompany Vietnamese students, we are confident about the quality of English teaching at Tedu. Students will be able to retrain for free if they do not pass the final exam. Provided that students reach the mark of diligence according to requirement, have a good attitude of study and participate in the tests on time.

Pathway
Global Leader
From 17 year old
Exam Leader
IELTS program
Super Leader
From 11 - 16 year old
Robust Leader
From 6 - 11 year old
Eager Leader
From 3-6 year old
Program
#
Dành cho học sinh từ 3-4 tuổi
Tại độ tuổi này, các bạn nhỏ sẽ được học Tiếng Anh một cách tự nhiên thông qua các hoạt động vui chơi thú vị và đầy cảm hứng cùng với giáo viên bản ngữ. Học sinh cũng bước đầu được làm quen với các từ tựng và nhóm từ vựng đơn giản.
Đăng ký ngay
#
Dành cho học sinh từ 4-5 tuổi
Trẻ được học những cụm từ và cấu trúc ngữ pháp đơn giản thông qua các hoạt động vui chơi và tương tác với các bạn trong lớp và với giáo viên. Các hoạt động học tập ở giai đoạn này giúp xây dựng sự tự tin và bước đầu tập cho trẻ phát âm Tiếng Anh chuẩn như người bản ngữ.
Đăng ký ngay
#
Dành cho học sinh từ 5-6 tuổi
Ở giai đoạn này học sinh được học cách ghép vần, nhận biết các chữ cái và đọc âm của chúng. Đây là tiền đề để trẻ phát triển kỹ năng đọc và viết Tiếng Anh sau này. Học sinh cũng được học thêm nhiều từ mới, tập viết và một số nội dung toán học đơn giản.
Đăng ký ngay

Register now